Wednesday, July 1, 2009

aKu uPDatE bLog???

salam sumer.....

lame gile aku x update blog ni...tibe2 je tergerak ati nak update blog n lagi2 aku tgh bosan skrg ni...biase ade je kerje.....dekat 2 bulan gak semenjak menjawat kerje gomen ni....SAPE KATE KEJE GOMEN SENANG???? aku x stuju statement tu...tp, xtau la org len cmne kan...

ape lg aku nak tulis ni....td yoyo je nak update blog..pastu tibe2 je xde idea....len kali je la sambung....hahaha....

babai....

4 comments:

Anonymous said...

ceh, love to hear from you!

Abraham Sapien- "Colorless green ideas sleep furiously" said...

Bob, damn you are blissful shit .Everyone loves you man.

You're ibarat afdlin shauki yg kalau takde movienya tak lengkap la aku.

You're ibarat sahabat sate yg tak pernah cakap besar walaupun ke keje dgn pak khalid.

You're...you're....you're argghh...write more big daddy

FaZiLa said...

erkkkk..
dua org ni mmg rindu bangat ngn tulisan ko bob..adehss..

yer la..aku pon mcm rs bmimpi jer td tgk ada update dr bob's daily :)

truskan.. aku da email gmba tuh, leh la masukkan dlm update akan dtg. ahakss..

Pumpkin Peroz said...

boooooooooob!!!!!!!